Tester-IQ.nl

Contact

Contact

Vragen of opmerkingen?

Indien u meer informatie wil over één van de testen of u hulp wil bij het interpreteren van uw resultaten dan kan u ons altijd contacteren. Wij staan elke week dag van 9 uur ’s morgens tot 7 uur ’s avonds voor u klaar. Stuur een mailtje naar info@tester-iq.nl of bel ons op volgend nummer: 62361569.

Certificaat bestellen?

Wilt u graag uw certificaat ontvangen? Stuur dan gewoon een mailtje naar info@tester-iq.nl en vermeld welke test u afgelegd heeft. Als u uw resultaat ontvangen heeft in uw mailbox of hier op onze site dan vindt u bovenaan rechts een code terug. Gelieve deze code samen met uw adres te vermelden als u uw certificaat bestelt. Elk certificaat wordt met de hand gemaakt, daarom vragen wij dat u er rekening mee houdt dat het een tijdje kan duren vooraleer u uw certificaat in de brievenbus ontvangt. Wij proberen het certificaat op te sturen binnen de twee weken nadat u het aangevraagd heeft.

Wie zijn wij?

Tester-iq.nl bestaat uit een groep enthousiastelingen met een passie voor leren en kennis. Wij zijn allemaal enorm geïnteresseerd in het brein en hoe we de maximale capaciteit uit onze hersenen kunnen halen. We leerden elkaar kennen bij Mensa en besloten samen de handen uit de mouwen te steken en deze website op te richten. We staken de koppen bij elkaar en zorgden ervoor dat de testen die we aanbieden aan alle standaarden voldoen. Hieronder stellen we onszelf kort voor zodat u een idee krijgt van wie we juist zijn.

Arjen Bast (°1962), hoogleraar aan een prestigieuze universiteit. Werd lid van Mensa in 1985 en is enorm gepassioneerd door kalligrafie en houdt zich daarom, buiten de uren, bezig met het persoonlijk maken van de certificaten.

Matthijs Boeve (°1973), manager van een groot kledingbedrijf. Is al twintig jaar lid van Mensa en was degene die het idee kreeg om deze site op te richten.

Jan-Jaap Hutman (°1958), CEO van een fotografiebedrijf. Werd lid van Mensa in 1980. Houdt er van om tijdens het weekend lange wandelingen te maken in de Veluwe. Is al heel zijn leven geïnteresseerd in de werking van het brein en heeft naar eigen zeggen al zo’n honderden tests afgelegd. Op die manier werd voor deze website een goeie en evenwichtige IQ-test samengesteld.

Wij worden bijgestaan door de immer enthousiaste en gemotiveerde Petra Eikenaar die alle correspondentie voor haar rekening neemt. Zij zorgt ervoor dat alle e-mails en telefoontjes snel beantwoord worden zodat u nooit lang hoeft te wachten op een antwoord. Zij werd geboren in 1981 en houdt van kruiswoordraadsels, sudoku’s en bergbeklimmen in Italië.